Dankzij het mooie aanbod van de Olmenhorst in de Haarlemmermeer hebben we dit keer een prachtige locatie voor onze ledenvergadering én informatieavond. Dit uniek agrarisch en cultureel erfgoed van de Haarlemmermeer zal onze gastheer zijn en biedt ons naast ruimte ook bij binnenkomst een kopje soep en broodjes en, na afloop, nog een borrel aan.

Graag praten we je “in een uurtje” helemaal bij over de laatste ontwikkelingen en onze visie op de toekomst. Ook hoor je van  ondernemers, die dankzij jullie financiële bijdragen hun plannen kunnen realiseren, hoe het daarmee gaat.

Ook mogen we een bekende, Irene Linn die het bestuur al lange tijd ondersteunt, als secretaris voordragen. En tenslotte zijn er nog enkele meer formele punten als een statutenwijziging die nog steeds moest plaatsvinden en een voorstel tot wijziging van rente, contributie en behandelkosten.

Ben je al lid of wil je eerst informatie over hoe je ondernemers met goede plannen in de HLMR aan financiering kunt helpen? En ook hoe je daarbij ook een leuke rente van 3,5% tot 6% per jaar kunt ontvangen? Meld je dan hier aan.  Introducées zijn altijd welkom!

De planning ziet er als volgt uit:

Inloop: 17.30 uur
Start: 18.00 uur
Einde: 19.30 uur

Aanmelden kan via onderstaand formulier.