Al enige tijd was het bestuur op zoek naar een directeur, om zo meer slagkracht te verkrijgen en om de kredietverlening verder te kunnen laten groeien. Het doet ons genoegen te kunnen melden dat we deze nieuwe directeur hebben gevonden in de persoon van Michiel Hulst. Hij is bereid zich minimaal 1 dag per week in te zetten voor KUH. Vooralsnog is deze functie onbetaald, zoals ook de overige bestuursleden, maar met het oog op verdere professionalisering zal dit in de toekomst moeten veranderen.

Voor wie Michiel nog niet kent: de afgelopen 22 jaar was  Michiel ondernemer in de Haarlemmermeer. Samen met zijn echtgenote is hij eigenaar van Hulst Business&Casuals, een herenmodewinkel  in Hoofddorp Centrum. Echter, Michiel en Monique hebben besloten het (werkzame)leven een andere invulling te geven en binnenkort te stoppen met de winkel.

Die andere invulling bestaat voor Michiel dus deels uit het aanvaarden van het directeurschap voor KUH. Daarbij zijn niet alleen zijn enthousiasme en brede ervaring, maar ook zijn grote netwerk binnen de Haarlemmermeer een mooie aanvulling voor onze coöperatie.

Inmiddels heeft Michiel kennis gemaakt met het bestuur en de Raad van Toezicht. Formeel zal zijn benoeming nog door de ledenvergadering moeten worden bekrachtigd, maar dat zal om bekende redenen helaas nog even op zich laten wachten. In de tussentijd zal hij de komende weken telefonisch of per skype alvast kennis maken met alle leden.  Dus… in geval van vragen of opmerkingen, laat het hem gelijk weten!