Al enige tijd bestond er binnen het bestuur een vacature voor een bestuurslid PR & communicatie. En dat was een gemis omdat voortdurend werken aan voldoende naamsbekendheid belangrijk is. Na een heel prettige kennismaking met het bestuur heeft Daniëlle Meijer toegezegd voor minimaal een half jaar deze belangrijke rol in te willen vullen. Zij brengt daarvoor de nodige ervaring en haar netwerk mee. Daniëlle is jarenlang werkzaam geweest in de media en is sinds 3 jaar freelancer in marketing en communicatie. Daarnaast is zij oprichter van Liefs uit Haarlemmermeer, een blog met de leukste tips voor en door Haarlemmermeerse locals.

Met haar toetreding en de recente benoeming van Michiel Hulst als directeur is het bestuur helemaal compleet en gaat vol gas geven om samen met onze leden zoveel mogelijk ondernemers met goede plannen in Haarlemmermeer e.o. aan financiering te helpen.