Haunted Houses – exclusief VIP treatment voor founders

Hoe zou je het vinden om founder te worden van Haunted Houses, het mooiste en grootste spookhuis van Europa? Financier dan mee en ontvang naast een aantrekkelijk rendement ook nog eens een VIP treatment, exclusief voor founders!

Financiering Haunted Houses

In de Verenigde staten van Amerika zijn ze al heel populair, grote spookhuizen. En nu er ligt een plan om het mooiste en grootste spookhuis van Europa te ontwikkelen: Haunted Houses. En dat op een prachtige locatie, namelijk in Eventcenter Aalsmeer, ooit van Joop van de Ende. Benieuwd hoe scary Haunted Houses kan worden? Neem dan hier eens een kijkje.

De initiatiefnemers, financiële man Arno Haije en het creatieve brein Dion Varossieau, hebben hun sporen in de entertainmentindustrie verdiend.

Voor de gehele inrichting van het spookhuis is financiering nodig. Kredietunie HLMReo biedt nu haar leden de mogelijkheid om mee te helpen dit bijzondere project te realiseren. Dit kan vanaf € 5.000,- tegen een rentevergoeding van 6% per jaar die maandelijks wordt uitbetaald.

Exclusieve VIP behandeling

Een VIP behandeling in het grootste spookhuis van Europa: dat wordt vast een bijzondere ervaring, zowel vóór als achter de schermen! De eigenaren Dion en Arno nodigen je graag uit voor een ‘backstage-tour’ na opening van hun droom. Daar komen ook nog eens 10 vrijkaartjes bovenop om op een later moment de spookhuis-ervaring nog eens dunnetjes over te doen met familie of vrienden. Dit exclusieve pakket is weggelegd voor diegenen die mee willen helpen om dit spookhuis in Aalsmeer te financieren.

Interesse?

Geïnteresseerd en/of meer weten voor je een besluit neemt? Vraag meer informatie aan en/of kom naar de pitch van de initiatiefnemers op donderdagavond 27 augustus a.s., en word één van de founders van het grootste spookhuis van Europa, op de locatie waar het allemaal moet gebeuren…het huidige showbizz city van Joop van de Ende.

Mail naar: info@kredietuniehaarlemmermeer.nl