Voor ongeveer 25 potentiële financierders, leden van Kredietunie Haarlemmermeer eo, hielden de initiatiefnemers van Haunted Houses vandaag een pitch over de realisatie van het mooiste en grootste spookhuis van Europa. Passievol en inclusief live scare effecten werden de plannen gepresenteerd. Initiatiefnemers Dion Varossieau, het creatieve brein, en Arno Haije, zakelijk leider, vertelden samen met Marketing Manager Maya Slegtenhorst over de realisatie van deze angstaanjagende attractie. De pitch vond toepasselijkerwijs plaats op de plek waar het allemaal moet gebeuren, namelijk in het Eventcenter Aalsmeer, ooit van Joop van de Ende.

Live horror experience

In de Verenigde staten van Amerika zijn ze al heel populair, spookhuizen. En die ontwikkeling zet zich door in Europa. Er ligt nu een plan om het mooiste en grootste spookhuis van Europa neer te zetten in het Eventcenter Aalsmeer onder de naam Haunted Houses. Op meer dan 2000 m2 oppervlakte worden zo’n 40 kamers ingericht waar je in ongeveer een uur doorheen gaat en, ook dankzij acteurs, diverse scary ervaringen ondergaat. De lokatie is goed bereikbaar en heeft uitstekende parkeerfaciliteiten. De opening van deze live horror experience staat gepland voor oktober 2021.

Word founder

Hoe zou je het vinden om founder te worden van Haunted Houses, het mooiste en grootste spookhuis van Europa? Financier dan mee en ontvang naast een aantrekkelijk rendement ook nog eens een VIP treatment, exclusief voor founders!

De eigenaren Dion en Arno nodigen je graag uit voor een ‘backstage-tour’ na opening van hun droom. Daar komen ook nog eens 10 vrijkaartjes bovenop om op een later moment de spookhuis-ervaring nog eens dunnetjes over te doen met familie of vrienden. Dit exclusieve pakket is weggelegd voor diegenen die mee willen helpen om dit spookhuis in Aalsmeer te financieren.

Interesse?

Geïnteresseerd en/of wil je meer informatie ontvangen voor je een besluit neemt? Mail naar: info@kredietuniehaarlemmermeer.nl