Lees hier de nieuwsbrief van 27 januari 2021:

Agenda 2021
19 april 2021: Ledenvergadering (voorlopige datum)
Op aanvraag: Masterclass ‘Ontwikkel je eigen Plan voor de toekomst’.

Lopende financieringen
Eind vorig jaar ontving Toko Bandung de door haar aangevraagde financiering dankzij de hulp van leden van onze Kredietunie Haarlemmermeer eo. Zo kon eigenaar Ryan zijn zaak moderniseren onder meer door te investeren in twee apparaten, waaronder een stoomoven, die hem in staat stellen om met veel minder inspanning grote hoeveelheden van diverse gerechten te bereiden. Wij wensen Toko Bandung heel veel succes met de nieuwe aanwinsten!
Toko Bandung oven

Wat betreft de ‘oudere’ leningen, het zijn zoals voor zovelen, geen gemakkelijke tijden voor onze kredietnemers de Fietsfreak, Zien, PMC en Radixize/Marketing Creator maar zij blijven voldoen aan hun verplichtingen.
Voor de Cobra’s ligt er een ondernemingsplan klaar om toe te voegen aan een financierings-aanvraag bij de gemeente Amsterdam met als uitgangspunt een doorstart als (zelf-service) garagebedrijf. Deze aanvraag zal kansrijker worden wanneer de Cobra’s een servicepunt zou kunnen worden voor reparatie en onderhoud van elektrische motoren. Deze worden ingevoerd door Riders Vision, een bedrijf waarvan Karin v.d. Berg, bekend van Radixize, mede-eigenaar is worden. Met ondersteuning van onze Kredietunie, worden tussen partijen gesprekken gevoerd om na te gaan hoe een samenwerking eruit kan zien.

Gerritshoeve en Beauty Cosmetics komen eraan!
De ondernemingsplannen zijn vrijwel af en binnenkort worden de financieringsaanvragen bij onze Kredietunie verwacht. Als bekend worden deze beoordeeld door onze krediet-commissie die advies zal uitbrengen naar ons bestuur en onze leden.
De Gerritshoeve is al meerdere keren “langsgekomen” en dus best al bekend. Onder leiding van de enthousiaste initiatiefnemer architect Gijs de Waal, zal een boerenschuur uit 1890  plankje voor plankje afgebroken worden waarna deze wordt getransformeerd in een fraai restaurant bij het station van Hoofddorp. De bouw zal binnenkort starten en de opening vindt volgend jaar maart plaats.
Dan het bedrijf Beauty Cosmetics, geleid door een gedreven echtpaar dat diverse cosmetische producten voor allerlei huidtypen heeft ontwikkeld. Zij verkopen deze producten via een bestaande winkel in Rotterdam, via workshops, webshop en Bol.com. Zij willen graag verder groeien en zich met hun hoofdkantoor in Hoofddorp vestigen.
Wanneer de financieringsaanvragen zijn beoordeeld volgt een uitnodiging tot deelname in de financiering met daarbij alle informatie die voor een goede beoordeling nodig is. Mocht je alvast, zonder enige verplichting, een reservering willen doen, laat ons dat vooral weten via info@kredietuniehaarlemmermeer.nl

Ondernemers helpen ondernemers
Als lid/geldgever van KUH maak je deel uit van een community die samen startende/groeiende ondernemers ondersteunt. Niet onbelangrijk is daarnaast het rendement van 6% dat je op jouw investering maakt. We vertellen je graag meer! Stuur een mailtje naar info@kredietuniehaarlemmermeer.nl en we nemen contact met je op.

Financiering nodig?
Wil je groeien of ben je starter met een goed idee? En heb je financiering nodig? Infomeer dan bij onze kredietunie wat nodig is om aan financiering te komen. Stuur een mailtje naar info@kredietuniehaarlemmermeer.nl en we nemen contact met je op.

Ook lid worden van ons vrijwilligersteam?
Nu het aantal aanvragen gaat toenemen zoeken we versterking voor onder meer ons intaketeam en de kredietcommissie die aanvragen onafhankelijk beoordeelt. Wil je ook deel uitmaken van ons vrijwilligersteam? Stuur een mailtje naar info@kredietuniehaarlemmermeer.nl en we nemen contact met je op.