Sharona Holtman is trots op het familiebedrijf waar ze onderdeel van uitmaakt; Holtman’s Dierenspeciaalzaak in Sassenheim. Met een krediet van de KUH is het interieur van de zaak grondig aangepakt en significant verbeterd. Het resultaat? ‘Mensen komen gericht voor iets, maar lopen altijd nog een rondje en nemen dan nog wat extra’s mee. We zijn echt een warenhuis geworden voor alles wat met huisdieren te maken heeft en met succes!’ 

De familie Holtman weet inmiddels uit ervaring dat een financiering aanvragen bij een bank een behoorlijk frustrerende aangelegenheid is. ‘Steeds werd onze aanvraag afgeketst. Bij een bank moet je nu eenmaal door een standaard procedure en zodra iets afwijkt van de standaard is het antwoord -nee-.‘ 

Nadat is aangeklopt bij meerdere instanties en de tijd doorging, heeft een financieringsadviseur de familie in contact gebracht met de KUH. Sharona: ‘Wij hebben gemerkt dat de mensen van de KUH verder kijken dan alleen naar de cijfers. Ze gaan met de betrokken ondernemer in gesprek, praten over diens plannen en visie en beslissen vervolgens of het gevraagde krediet verstrekt kan worden. We zijn goed begeleid en er is met ons meegedacht. Dat is voor ons positief uitgepakt. Snel, transparant en effectief. Super blij zijn wij ermee.’