Krediet aanvragen
FAQ items aan het laden...
Investeren
FAQ items aan het laden...

Kredietunie Haarlemmermeer, lokaal ondernemen.

Ben je ondernemer in regio Haarlemmermeer, zie je kansen voor groei van jouw bedrijf en ben je op zoek naar financiering? Of ben je juist op zoek om te investeren in regio Haarlemmermeer? Kredietunie Haarlemmermeer e.o. kan je hierbij helpen! Kredietunie Haarlemmermeer e.o. brengt investeerders en ondernemers met een kredietbehoefte samen!

Kredietunie Haarlemmermeer e.o. is een coöperatieve vereniging van ondernemers die kredietgevers en ondernemers met een kredietbehoefte samenbrengt, zonder tussenkomst van een bank. Succesvolle ondernemers stellen middelen, contacten, kennis en ervaring beschikbaar om collega-ondernemers in Haarlemmermeer e.o. vooruit te helpen. Het besloten netwerk maakt de kredietverlening persoonlijk en vertrouwd. Bovendien krijgt elke kredietnemer de beschikking over een coach die de ondernemer ondersteunt bij het realiseren van de plannen.

Waarom Kredietunie Haarlemmermeer e.o.?

– Begeleiding van een ervaren coach

Door middel van het inzetten van een coach bevorderen we de kennis- en ervaringsoverdracht en vergroten we samen de kans op een succesvolle ontwikkeling van een onderneming.

– Alternatief naast de bank

Kredietunie Haarlemmermeer e.o. kijkt bij het beoordelen van een aanvraag vooral naar de ondernemer en de kansen van het bedrijf in plaats van uitsluitend te denken in risico’s.

– Advies van échte ondernemers

Kredietunie Haarlemmermeer e.o. is er voor en door ondernemers. Lokaal betrokken ondernemen.