Wie ben je?

Mijn naam is Irene Linn-Bendijk en ik ben woonachtig in Hoofddorp. Ik ben getrouwd en heb één dochter die inmiddels niet meer thuis woont.

Wat is je werkachtergrond?

Ik heb 36 jaar in het bankwezen gewerkt waarvan de laatste 23 jaar bij de Rabobank Regio Schiphol. De toenmalige coöperatieve structuur van de Rabo-organisatie sprak mij aan. Ik heb altijd met veel plezier gewerkt bij de Rabobank. Echter tijden veranderen en ook het coöperatieve karakter van de Rabobank. Dat was voor mij onder meer reden om daar weg te gaan. Ik ben toen begonnen als zzp-er. Bedrijven kunnen mij inhuren voor administratieve en commerciële ondersteuning in de breedste zin des woords.

Hoe lang ben je al verbonden aan KUHeo?

Ik ben sinds maart 2016 verbonden aan KUHeo. In eerste instantie als zzp-er voor de secretariële werkzaamheden. In 2017 verder gegaan als vrijwilliger en sinds oktober 2018 ben ik toegetreden tot het bestuur als secretaris.

Wat is jouw rol binnen KUHeo en wat houdt het in?

De rol van secretaris is uitgebreid; naast de organisatie van alle vergaderingen van de KUHeo, notuleer ik deze ook. Samen met één van onze leden ondersteun ik de werkzaamheden voor Mijn Kredietunie. Dan zijn er altijd nog allerlei hand- en spandiensten. Een rol waarbij je je absoluut niet hoef te vervelen.

Wat is jouw ultieme ondernemerstip?

Voor ondernemers die een financiering bij ons afnemen zou ik de tip willen geven om gebruik te maken van de mogelijkheden die wij als KUHeo aanbieden. Neem bijvoorbeeld de begeleiding van een coach. Sparren met een andere ondernemer geeft altijd stof tot nadenken. Het kan zijn dat je tips krijgt waar je daadwerkelijk iets mee kan doen of dat je net dát duwtje in je rug nodig hebt om bepaalde beslissingen te nemen.